Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Erkek Aksesuarları

Kadınlar gibi erkeklerin de aksesuarları oldukça önemlidir. Hele ki ilk izlenim için sizin kişiliğinizi tanımlar. Sizlere şimdi aksesuarların tanımı makalesini yazıyorum. Umarım aklınızdaki soru işaretlerini giderir.


Tabaka: Sigara kullanan erkeklerin, ağırlığını ve otoritesini ön plana çıkaran bu aksesuar ''eskimeyen trendler'' arasında yer alıyor. Üzerinde isminizin yazması veya belirttiğiniz şekillerin olması tercihimizdir..



  




Saat: Bu aksesuar erkeklerin temel yapı taşlarındadır. Tarzınızı belli edecek, düşünceleri somutlaştıracak en büyük etkendir. Her erkekte bulunması gereken bu aksesuar, şık bir tasarıma sahip olmalı ve çekiciliğinizi arttırmalıdır.






Bileklik: Metal, döküm, kumaş, ve birçok farklılıklardan elde edilen bu aksesuar; görünümün boşluğunu dolduran yardımcı bir aksesuardır. Son zamanlarda ince ve renkli bilekliklerin trend olduğu gayet açık ve nettir..





Zippo: Yine sigara kullanan erkeklerin, ağırlığını ön plana çıkaran bu aksesuar; şekil ve gösteriş için birebir olmasıyla beraber, ''eskimeyen trendler'' ve ''klasikler'' arasındadır..




Yüzük: Erkekten erkeğe yakışması değişen, yaşa ve tarza göre farklı modelleri bulunan bu aksesuar; otorite sembolü olarak tanımlanabilir. Size uygun yüzüğü, sadece siz seçebilirsiniz. Seçerken aceleci olmayın ve iyi karar verin, çünkü bu yüzük sizin tanımınız olacaktır.




Küpe: Farklı bakış alanlarına göre erkeğe uyumlu, uyumsuz olarak adlandırılan bir aksesuar. Tarzı ''klasik'' olanların pek kullanmayacağı ama spor ve rahat tarzların bırakamayacağı bu aksesuar, sempatiklik artısı haricinde; karizma da katabiliyor..


Yorum Gönder

0 Yorumlar